Βιογραφικό

Η Σοφία Μέρλου και ο Θάνος Μάντης, ως διευθυντές της σχολής, σας προσκαλούν να γνωρίσετε τον κόσμο της BARRACAS DANCE STUDIO!

Η Barracas Dance Studio (πρώην Art of Dance) έχει στο ενεργητικό της 30ετη εμπειρία!

Η σχολή μας προσφέρει ποιοτική εκμάθηση χορού μέσα από την διασκέδαση σε μαθητές κάθε ηλικίας, σε ένα φιλικό και άριστο οργανωμένο περιβάλλον.

Η σχολή μας διαθέτει ξύλινο επαγγελματικό πάτωμα χορού, σύστημα κλιματισμού, σύγχρονα επαγγελματικά συστήματα ήχου και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε!

Η ιδρυτής της Barracas Dance Studio, Μέρλου Σοφία είναι μια άριστη χορογράφος με 28 χρόνια εμπειρία στο ενεργητικό της. Η κ. Μέρλου είναι κάτοχος πολλών διπλωμάτων στα περισσότερα είδη χορού αναγνωρισμένα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκτός της κατάρτισης ως εθνικός κριτής αγώνων αλλά και WDSF Adjudicator ‘’A’’, η κ. Μέρλου είναι και η Γ.Γ της Ε.Χ.Ο.Ε  αλλά και πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητικού Χορού ‘’Ρυθμός και Κίνηση’’.

Ο Κ. Μάντης Θάνος, ως συνεργάτης και διευθυντής και εκείνος της Barracas, είναι χορογράφος με πολυετή εμπειρία επάνω στο Αργεντίνικο Τάνγκο. Επίσης διδάσκει latin και ευρωπαϊκους και είναι καταξιωμένος και αναγνωρισμένος κριτής από την E.X.O.E. στο Αργεντίνικο Τάνγκο σε όλα τα στιλ.