Η ομάδα μας

Η σχολές διαθέτουν άριστα καταρτισμένο προσωπικό από αναγνωρισμένους καθηγητές χορού και έχει σαν σκοπό να μεγιστοποιήσει την απόδοση του κάθε μαθητή στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Σοφία Μέρλου

Διδάσκει Latin, Argetin tango, Standard (American style – international style) σε όλα τα επίπεδα. Είναι κάτοχος ανεγνωρισμένων διπλωμάτων στους παραπάνω χορούς. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε θέματα τεχνικής και χορογραφίας με διεθνής φήμης χορευτές και χορογράφους όπως, OMAR OCAMBO, MONICA ROMERO, JASON RODITIS, TONIA KOSOVICH και άλλους. Είναι:
Χορογράφος Προπονήτρια Αθλητικού Χορού WDSF ADJUDICATOR "A" σε Latin και Standard Εθνικός κριτής αγώνων αναγνωρισμένη απο την Ε.Χ.Ο.Ε. (Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος) Γενική Γραμματέας της Ε.Χ.Ο.Ε. Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητικού Χορού ‘’Ρυθμός και Κίνηση‘’ ο οποίος είναι μέλος της Ε.Χ.Ο.Ε.

Θάνος Μάντης

Διδάσκει Tango de Salon, Tango Fantasia, Tango Vals, Milonga και Canyengue με εικοσιπενταετή διδακτική εμπειρία. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε θέματα τεχνικής και χορογραφίας με τους μεγαλύτερους μαέστρους του tango όπως OMAR OCAMBO y MONICA χορευτές των TANGO PASSION και ιδρυτές των ΤΑΝGO BRAVO και στα Latin με τους JASON RODITIS, TONIA KOSOVICH, και άλλους. Είναι χορογράφος και κριτής στο Argentine Tango ανεγνωρισμένος από την Ε.Χ.Ο.Ε. Επίσης διδάσκει Latin και standard σε όλα τα επίπεδα. Ο Θάνος και η Σοφία είναι καλλιτεχνικό ζευγάρι εδώ και 20 χρόνια με χορευτικές εμφανίσεις σε Argentine Tango και Latin dance shows!
bakopoulou_xristina_cv

Μπακοπούλου Χριστίνα

Το νέο αίμα της Barracas με εξειδίκευση στο Oriental  όντας επαγγελματίας τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Oriental  επαγγελματιών το 2018 και έχει κατακτήσει πρώτη θέση σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς oriental της Ε.Χ.Ο.Ε. Με πολλές διακρίσεις τόσο στις ομάδες όσο και στα άτομα τα οποία προπονεί,  χαρακτηρίζεται από αγάπη επιμέλεια και συνέπεια στους στόχους της. έχοντας πάρει τα πρώτα της διπλώματα στα Latin από τα 16 της χρόνια, συνεχίζει την επαγγελματική της εκπαίδευση στη Zumba και το Hip – Hop. Έχει λάβει μέρος σε επίσημους διαγωνισμούς της ομοσπονδίας (Ε.Χ.Ο.Ε.) τόσο στους ελληνικούς όσο και στα Latin έχοντας εμπλουτίσει τη σχολή μας με κύπελλα και μετάλλια 1ης και 2ης θέσης! Διδάσκει  Oriental, Latin & Hip – Hop τόσο σε μεγάλους όσο και σε παιδιά!

Θανάσης Κοτσιμπός

Συνεργάζεται με τη σχολή μας εδώ και 20 χρόνια! Είναι από τους πιο παλιούς συνεργάτες μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο! Διδάσκει και χορογραφεί επίσης, Latin, Smooth (American & Internationalstyle) και Argentine Tango!

Λίτσα Λαγογιάννη

Τα τελευταία 20 χρόνια και εκείνη διδάσκει στη σχολή μας λατινοαμερικάνικους και ελληνικούς χορούς έχοντας τα απαραίτητα διπλώματα αναγνωρισμένα από την Ε.Χ.Ο.Ε. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Argentine Tango!

Γιάννης Νίκου-Φιλάρετος

O Γιάννης τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τους απαλούς χορούς (ballroom), ξεκινώντας σιγά σιγά και μια καινούρια πορεία προς τον χώρο των Latin!